THE NAIL CREATIONS
Nail & Beauty Salon

Gellak behandeling

Wat is Gellak?
Gellak is een lak, die je moet uitharden onder een LED of UV lamp. Gellak is sterker dan gewone nagellak. Na de behandeling zijn ze ook meteen droog, zonder dat je moet wachten tot ze droog zijn. Ideaal voor mensen met een drukke schema en toch nog mooie nagels willen hebben.

Hoe lang blijft Gellak zitten?
Gellak blijft vaak 2 tot wel 3 weken mooi zitten.BIAB behandeling

Wat is BIAB?
BIAB is een afkorting van 'Builder In A Bottle', bouw(gel) in een flesje dus. Een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels waardoor de nagels sterker/steviger worden.


Hoelang blijft BIAB op je nagels?

De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten én als je het goed verzorgt wel 5 a 6 weken lang!


Wat is verschil tussen Gellak en BIAB?

Gellak is al jaren zeer populair maar toch stappen ook veel mensen over van Gellak naar BIAB. Het grootste verschil tussen deze twee behandelingen zit hem in de stevigheid. Gellak is al zeer sterk maar BIAB geeft net dat stukje extra wat sommige mensen willen waardoor de nagels minder snel breken of scheuren.DESIGNEX PRO NAIL EXTENSIONS

Wat is DesignEX Pro Nail Extensions?

Deze slijtvaste verlengde nagels buigen met de natuurlijke nagel voor ultiem comfort met verschillende trendy vormen en lengtes tot maximaal 10 maten zijn er opties voor elke klant en voor elke lifestyle. Ook is het makkelijk om ze af te weken zonder dat je nagels worden beschadigd. Deze nieuwe manier kan je nagels goed, stevig verlengen en alle producten zijn vegan.


Hoelang blijft DesignEX Pro Nagels mee?


Desiginex Pro nagels blijven wel 4 tot wel 5 weken mooi op je nagels zitten én als je er goed mee om gaat wel 6 weken lang!
Waarom Nieuwe Trend DesignEX Pro Nail Extensions?
Het voordeel van DesignEX Pro nagels dat ze niet zo snel slijten. Je kan ze langer tijd dragen zonder dat ze kapot gaan of scheuren. DesignEX Pro nagels zijn zeer sterk en bevatten geen chemische stoffen. Heb je beschadigde of ingescheurde nagels? Dan is DesignEX Pro nagels een hele goeie optie. Met DesignEX Pro nagels kunnen ze je beschadigde nagels beschermen en hierdoor je nagels langer laten door groeien. DesignEX Pro nagels worden geurloos op je nagels gezet met een Gel methode verhard je DesignEX Pro nagels onder een LED-Lamp.
WEBSHOP

Binnenkort Beschikbaar!


We wilden hoogwaardige producten verkopen tegen een redelijke prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.